Wie zijn wij

 

Ursidi is een Belgisch bedrijf opgericht door Roland Beerens en Ann Heyndrickx. Met meer dan 25 jaar ervaring in raamdecoratie in 2013 gestart met eigen merk.

Het bedrijf verkoopt haar producten uitsluitend via de betere decoratiezaken in de Benelux. Ursidi is gespecialiseerd in glasgordijnen (vitrages), transparante stoffen en kamerhoge overgordijnstoffen.

Het bedrijf volgt de trends in woningmode maar streeft vooral naar tijdloze klasse.

Er wordt enkel gewerkt met stoffen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. En dit zowel wat betreft kleurechtheid, lichtechtheid als krimptolerantie. De collectie is bijna uitsluitend vervaardigd uit onderhoudsvriendelijke polyesterstoffen en brandvertragende Trevira CS stoffen. Pas na vele jaren zal U beseffen dat de aankoop van Ursidi stoffen een goede keuze was.

Want zelfs na vele jaren en meerdere wasbeurten zullen jouw Ursidi gordijnen er als nieuw uitzien.

Met Ursidi kiest U voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Collectie glasgordijnen

Glasgordijnen temperen het licht in uw woning en zorgen voor een gezellige huiselijke sfeer. Ze bestaan in klassieke en moderne uitvoeringen en in verschillende transparanties. De meeste glasgordijnen zijn wit of ecru, maar Ursidi heeft ook enkele stoffen in moderne kleuren. De transparante stoffen bestaan in meerdere hoogtes van 150cm tot 300cm. De breedte is onbegrensd en naadloos. Ze zijn onderaan uitgerust met een loodveter of zoom. Alle Ursidi glasgordijnen zijn machine wasbaar en eenvoudig in onderhoud. Door hun hoge kwaliteit en vormvastheid zullen ze ook na vele wasbeurten er als nieuw uitzien.

Collectie overgordijnen

Alle overgordijnen zijn net als de vitrage kamerhoog. Ze bestaan in hoogtes van 280cm tot 315cm en zijn in de breedte onbegrensd en naadloos. De meeste kwaliteiten zijn onderaan afgewerkt met een loodveter. De stoffen zijn vervaardigd uit onderhoudsvriendelijke polyestergarens of brandvertragende Trevira CS garens. Toch ogen ze als natuurlijke stoffen.

Copyright © 2023 www.ursidi.be. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.